Welldana Innocare på CareWare

Mød os og eLea™ faldalarm og aktivitetssensor på CareWare Konferencedag 17. januar 2019

Tak til CareWare i Aarhus Kommune for invitationen til at deltage som en ud af 12 virksomheder, der præsenter nye teknologier under temaet Sundhed og Forebyggelse.

Vi glæder os til at fortælle om eLea™, som for tiden også er installeret i DokkX i Aarhus, hvor alle besøgende kan prøve, hvordan den virker.

eLea™ er jo den sensorbaserede faldalarm, der ydermere kan anvendes til aktivitetsmonitorering og tilkobles forskellige andre alarmer – f.eks. udstigningsalarm eller brandalarm. Læs mere her.  Hvis du scroller lidt ned, kommer du til en fane, der hedder video, her illustreres fint, hvordan løsningen virker.

360.000 fald om året

Hvert år falder 360.000 ældre borgere over 65 år her i Danmark. Det er selvfølgelig ikke alle faldene, der er forbundet med alvorlige skader. Men for mange skaber det utryghed og usikkerhed, når man indser, man er nået en alder, hvor fald kan blive en del af hverdagen. Visheden om, at nogen opdager det og at der er hjælp på vej, hvis uheldet er ude, kan give tryghed i hverdagen for nogle borgere.

Er du interesseret i at læse mere om forskning inden for fald og faldforebyggelse i Danmark, herunder forskellige faldtypologier (hvordan forskellige typer af borgere reagerer på, at de er i faldrisiko)? Så kan vi anbefale at læse denne spændende ph.d-afhandling af Lotte Evron: EGENSOMSORG SOM SELVTEKNOLOGI I MULTIFAKTORIEL FALDFOREBYGGELSE.

Om CareWare Konferencedagen

CareWare skriver om konferencedagen på deres hjemmeside:

På DOKK1 i Aarhus – med spændende oplæg og udstilling af 12 forskellige velfærdsteknologier.
Du kommer rundt og ser alle teknologier i en gruppe med guide.

Læs hele programmet og tilmeld dig her:
https://careware.dk/konferencedage/sundhed-og-forebyggelse-17-januar-2019-dokk1/

Vi ses i Aarhus den 17. januar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *