Hjælp borgeren med at træne og fastholde gå- og stå-funktion

Rollz Motion er en kombineret rollator og transportstol udviklet med henblik på at øge borgerens tryghed og motivation for træning og bevægelse

Rollz Motion er velegnet i rehabiliteringsindsatsen på både plejehjem og i private boliger og hjælper ældre og gangbesværede borgere med at fortsætte med at tage aktivt del i hverdagen.

En rollator og transportstol i ét

Rollz Motion gør det trygt og sikkert at komme ud og omkring i dagligdagen. Også de dage, hvor der er fuldt program. Borgeren kan skiftevis gå selv med hjælp fra Rollz Motion som rollator og tage et hvil og blive skubbet af noget af vejen ved at bruge Rollz Motion som transportstol.

Flot og praktisk design

Fordi Rollz Motion ikke ligner en traditonel rollator, oplever terapeuter, at også borgere, der eller ikke vil bruge rollator, fordi de ikke kan lide at vise, de har svært ved at gå, gerne vil bruge Rollz Motion.

Rollz Motion er nem at slå sammen, så den ikke fylder ret meget. F.eks. i bilens bagagerum. Det gør det nemt f.eks. for pårørende at deltage i rehabliteringsindsatsen omkring borgeren og giver mulighed for, borgeren kommer mere med ud. Netop fordi Rollz Motion er nem at folde sammen og passer ned i selv mindre bilers bagagerum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *