Livet er en rejse. Rejsen består mest af hverdage, og en masse små aktiviteter, som vi tager for givet, udgør vores hverdag. Når man bliver ældre, hvis man bliver syg eller har et handicap, kan man få brug for hjælp på rejsen.

Vi er specialister i moderne plejesenge og andre hverdagshjælpemidler, der hjælper mennesker til at klare sig så selvstændigt som muligt. Vi håber, du finder inspiration og ny viden om plejesenge og andre hjælpemidler her på siden. Du kan f.eks. læse indlægget her om, hvilke overvejelser, man med fordel kan gøre sig, før man vælger plejeseng:

Når sengen hjælper til – om intelligente plejesenge

Du kan også læse med her i den mere borgerrettede guide til valg af plejeseng.

Sådan vælger du den rigtige plejeseng.

Har du ideer og forslag er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også komme i dialog med os via vores Facebook-side og på LinkedIn.

I den fysiske verden holder vi til i Esbjerg, hvor vi er en del af Welldana A/S, som er Skandinaviens førende udbyder af wellness relaterede produkter. Samlet set har vi godt 4100 m2 under eget tag, og det betyder, vi har de fleste af vores produkter på lager til hurtig levering, når en ordre kommer ind f.eks. via webshoppen her.

Vi glæder os til at handle med dig. Husk, du kan oprette dig som kunde her i shoppen, så har du altid overblik over dine igangværende eller tidligere bestillinger hos os.