Faldforebyggelse med Velfærdsteknologi

CareNet og Tønder Kommune holder temadag om Faldforebyggelse med Velfærdsteknologi den 21. marts 2019 12:00 – 16:00 i Skærbækcentret, Storegade 46, 6780 Skærbæk. Vi er inviteret til at holde oplæg om eLea™ aktivitetssensor og faldalarm.

Læs mere om arrangementet herunder. Program og tilmelding finder du her.

Få viden om den nyeste udvikling inden for faldforebyggende teknologi, og giv dine input til den videre forskning og udvikling

Der findes i dag en lang række faldalarmer på markedet, som kan give plejepersonale eller pårørende besked, hvis en borger er faldet. Disse løsninger reagerer med alarmer på selve faldet. Men hvad hvis vi ved hjælp af bl.a. intelligent teknologi kunne forhindre fald og forebygge de mange tusinde faldulykker, der sker hvert år?

Udviklingen inden for faldrelateret teknologi er netop nu ved at tage skridtet videre, så de ikke bare giver besked efter et fald, men så de også forebygger fald. At få det til at ske, kræver dog et helt særligt samarbejde mellem producent og kommune.

Den 21. marts 2019 inviterer CareNet til temadag om velfærdsteknologi til faldforebyggelse i samarbejde med medlemmet Tønder Kommune.

Skærbækcentret
Storegade 46
6780 Skærbæk
Start: 21.03.2019 | kl. 12:00
Slut: 21.03.2019 | kl. 15:45

Målgruppe:

Kommuner, regioner og producenter/leverandører, der arbejder med teknologi inden for faldforebyggelse, eller teknologier, der kan hjælpe, når fald er indtruffet.

Du vil som deltager blive præsenteret for:

  • Nyeste forskning inden for faldforebyggelse
  • Konkrete tal og fakta på, hvorfor det er vigtigt at arbejde faldforebyggende
  • Viden om typer af fald, som ny teknologi skal tænkes ind i
  • Den nyeste teknologi inden for faldforebyggelse
  • FaldGUIDEN – en helt ny samling af anmeldelser af faldretaleret teknologier
  • Muligheden for at give dit bidrag til den nyeste forskning og udvikling inden for faldrelateret teknologi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *