CareNet-arrangement: Kom og hør bl.a. om vores eLsa™ faldalarm den 19. februar i Købehavn

Vær med, når CareNet i samarbejde med Københavns Kommune præsenterer en spændende og lærerig temadag om datadrevet dagligdag med sensorer og intelligens i hjælpemidler og velfærdsteknologi

Udbredelsen af sensorer og de såkaldte intelligente hjælpemidler nærmest eksploderer i disse år. Teknologiens udvikling muliggør nye avancerede løsninger, der kombinerer it-arkitektur og data med de traditionelle hjælpemidler, som markedet har kendt i mange år. Og brugen af netop data giver os nye måder at tilrettelægge og videreudvikle servicen over for den enkelte borger – både i forhold til optimering af pleje, bl.a. om natten, men også i forhold til tracking af brug af hjælpemidlernes funktioner og lokalitet. Data bliver med andre ord et redskab til ledelse og en ændret praksis hos medarbejderne.

Læs hele programmet og tilmeld dig her.

Læs mere om vores sensorteknologi til falddetektion og aktivitetsmonitorering her.